Trakya ABİGEM Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 01.10.2012 tarihinde gerçekleştirildi

 

Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş.’nin 2012 yılı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 01 Ekim 2012 tarihinde, saat 18:00’de Bakanlık Komiseri Enver TEPE gözetiminde yapıldı. Trakya Oda ve Borsa başkanlarının katılımıyla aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapılan genel kurulda Trakya ABİGEM’in 2012 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçildi.

Toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır;

1-    Divan Başkanlığına Turhan ALTINTEL’in, oy toplayıcılığına İbrahim GİRGİN’in ve katipliğine Ersin KAÇAR’ın seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

2-    Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için divan heyetine yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.

3-    Şirketin Yönetim Kurulu üyeliklerine 2 (iki) yıl süre ile görev yapmak üzere Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ Ticaret Borsası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Babaeski Ticaret Borsası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası oy birliği ile seçildiler.

4-    Dilek ve temenniler maddesine geçildi. Trakya’daki Oda ve Borsa başkanları Trakya ABİGEM’i başarılarından dolayı tebrik ettiler. Aldıkları eğitim ve danışmanlıklar konusunda memnuniyetleri dile getirildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Proje danışmanlığı konusunda bölge dışından alınan danışmanlık hizmetlerindeki düşük kaliteye dikkat çekilirken kurumların proje geliştirme konusunda her daim Trakya ABİGEM ile işbirliği yapması gerektiği vurgulandı.

Trakya ABİGEM Koordinatörü Fatih YALDIZ, 2012 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra 2012 yılı içerisinde Oda ve Borsaların akreditasyon süreçlerini hızlandıracak faaliyetleri planladıklarının altını çizdi. YALDIZ, Oda ve Borsalara yönelik Trakya ABİGEM ile yapacakları iş birliklerinin öneminin bir kez daha altını çizdi.

5-    Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlandığından toplantıya saat 19:00’da Divan Başkanı Turhan ALTINTEL tarafından son verildi.

BİZE ULAŞIN
Hizmetlerimizle ilgili sorularnız ve danışmak istediğiniz diğer konular için bize ulaşın
 
ETKİNLİK TAKVİMİ