Trakya Oda ve Borsa Başkanları Trakya ABİGEM Genel Kurulunda Bir Araya Geldi

Trakya Oda ve Borsa Başkanları Trakya ABİGEM Genel Kurulunda Bir Araya Geldi

 

Başkan Günay; Bölge oda ve borsalarının ABİGEM’dan daha fazla yararlanmalarını istedi.

Trakya ABİGEM A.Ş. Genel Kurul toplantısı 23 Mart 2012 tarihinde yapıldı. Trakya Oda ve Borsalarının başkanlarının katılımıyla aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan genel kurulda Trakya ABİGEM’in 2011 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay bölge oda ve borsalarının ABİGEM’dan daha fazla yararlanmalarını istedi.

Bölge oda ve borsa başkanlarının ABİGEM’den daha fazla yararlanmalarını isteyen Başkan Günay, “ABİGEM iyi çalışıyor. Sizler de odalarınızın ve üyelerinizin faaliyetleri ve ihtiyaçlarında ABİGEM’den daha fazla yararlanmanızı isterim. Bütün illerimizin yeni girişimcilere ihtiyacı var. Bunun için ABİGEM eğitimler veriyor. ABİGEM’in eğitim verdiği kursiyerlerden yüzde 20’sini iş sahibi yaparsak hem bölgemiz hem de tüm Türkiye için bir kazanç sağlamış olacağız. 2012 yılındaki hedefimizden biri de bu. Sizler de bu konuları odalarınızda öne çıkarıp faaliyetlerinizi ABİGEM üzerinden sürdürebilirsiniz. Böylece bölgede Girişimciliğin desteklenmesi noktasında yükümüzü ABİGEM gibi profesyonel bir firma ile paylaşmış oluruz” dedi.

ABİGEM Yönetim Kurulu üyesi ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise “Proje danışmanlığı konusunda bölge dışından alınan danışmanlık hizmetlerindeki düşük kaliteye dikkat çekerek kurumlarının proje geliştirme konusunda her daim Trakya ABİGEM ile işbirliği yaptığını vurguladı.

Trakya ABİGEM Koordinatörü Fatih Yaldız, 2011 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra 2012 yılı içerisinde Oda ve Borsaların akreditasyon süreçlerini hızlandıracak faaliyetleri planladıklarının altını çizdi. Yaldız, Mart ayı içerisinde Trakya ABİGEM tarafından Trakya’da faaliyet gösteren 12 Oda ve Borsaların üyelerine yönelik gerçekleştirdikleri Yeni TTK eğitimleri ve toplanan görüşler hakkında açıklama yaptı.

 

BİZE ULAŞIN
Hizmetlerimizle ilgili sorularnız ve danışmak istediğiniz diğer konular için bize ulaşın
 
ETKİNLİK TAKVİMİ